onsdag 11 augusti 2010

Stickläger i Dalarna

Förra veckan var jag på stickläger i Dalarna ons-sön. Helt underbara dagar!!! Kom hem full av inspiration och nya ideer (samt lite mer garn...) Tänk att få ägna flera dagar åt att bara sticka, utan en tanke på annat som måste göras, omgiven av underbara människor i en sagolik omgivning. Dessutom tycker dessa människor att det är helt normalt att sitta med näsan i en stickning (sin egen eller beundrandes någon annans) och prata om olika garner och mönster i stället för att njuta av utsikten :) Tack alla ni som var med! Ni är underbara. Stickning är numera inte ett intresse - det är en passion!!

Lycka är att kunna sitta utomhus och sticka. Vi stickade på dagarna...

... och även en bit inpå kvällen.

Vi som ville fick gå en färgningskurs med kallvattensfärger. Kul att prova på :) (färg på naglar går bort med handsprit)Då vi hade färgat klart tittade vi på de som fortfarande höll på samtidigt som vi stickade ett varv eller två. Lägg märke till utsikten bakom stickorskorna :)


Garn på torkning i solen. Visst är det vackert?!


Mina egenhändigt färgade härvor. Ser fram mot att göra något av dem. Det lutar åt att den röda ska förvandlas till en sjal så småningom bara jag hittar ett passande mönster.


Utsikt på väg till frukosten...


Början av min första sjal - en citron. Stickar den i Just soya. Har blivit helt biten av att sticka sjalar. Det kommer definitivt att bli flera.

1 kommentar: