måndag 7 april 2014

Garnfrossa

Det blev som sagt garnköp i Stockholm. Jag var in på Litet Nystan på Söder.  Skulle bara köpa 3 härvor till en sjal, men...


... det blev lite mer.
 Först fastnade jag  för Malabrigo sock i färgen solis. Det ska bli en stor sjal som jag har drömt om att göra i ca ett år.

Hittade även Cascade 220 heathers härligt vinröd/rostfärgad. De härvorna kommer nog också bli en sjal till hösten. Tänker mig en tjock spetsmönstrad. Tror att det kan bli en fin kontrast.

 Det vita och brun/beiga garnet är Geilsk bomuld och uld. Finns även ett lila nystan av samma. Dessa ska bli en kofta (du ser mönstret på bilden)

Dessutom en grå härva Merino extrafine lace från Tedman & Kvist. Har ingen aning om vad det ska bli av härvan - här gick jag på ren kärlek.

Som sagt lite mer än de tre härvorna jag tänkt...Undrade efteråt om jag var riktigt klok som köpte allt detta. Men jag och maken kom fram till att det är jag nog. Bara garner som jag anar att jag kommer att njuta av att sticka med. Då är det ett bra köp :-)

1 kommentar:

  1. Låter som ni haft en härlig resa!=0) Kul med ditt val av koftmönster, har också varit sugen på att sticka det en längre tid, det finns på min önskelista!

    SvaraRadera