måndag 3 januari 2011

Gott nytt år!

Hoppas att erat år börjat bra.
Jag jobbade dagen på nyårsafton. På kvällen hade vi middag här hemma med goda vänner. Vi var 12 st som trängde ihop oss i köket, åt gott och hade trevligt. Är så glad för dessa härliga, söta människor. Tack för en underbar kväll!!

Det nya året började således bra. Tyvärr tog förkylningen ny fart efter aftonen. Men det finns nässpray och hostmedicin. Dessutom har jag druckit mängder av te.
I december roade jag mig med att skriva ett par listor: en med pågående projekt (en lång lista...) och en där jag skrev upp projekt som jag hade material och mönster hemma (ganska lång lista den med...). Skönt att få lite översikt över allt.
Är bra sugen på att korta ner dessa listor. Tänkte försöka låta bli att köpa hem nytt garn nu under januari och i stället beta av det som finns hemma - några större några lite mindre projekt.

Nu då huvudet kändes som om det var fullt av bomull satte jag igång med att sticka framstycket på en kofta i M&K Eco multi ull. Bara ren slätsticknking, inget som helst ansträngande för ett trött huvud. Dessutom är garnet melerat vilket gör att det blir otroligt snyggt (om jag får säga det själv). Får se om jag gör klart hela koftan på en gång, eller om det blir något annat däremellan. Det är lite vilket som - huvudsaken är att jag inte köper hem något nytt garn.

1 kommentar:

  1. Visst är det härligt med listor så att man får överblick. Man blir helt fascinerad av vad man lyckats dra igång och samla på sig. Men som du säger, det blir skönt att beta av lite av listorna. Jag gör likadant jag med! Sköt om dig och gott nytt år önskar jag dig också! Kram

    SvaraRadera