lördag 21 januari 2012

Hemma igen :)

Nu är jag hemma från skolan igen. Det har varit härliga veckor :) Då jag kom hem låg det 2 cd-boxar på bordet: Gents in jazz och Ladies in jazz. Som jag längtar att gå igenom dessa 20 (!) cd:n och bara njuta!!

Nu är det vardag igen. Vilket för min del innebär plugg, fixa i huset och planera bröllop. Dessutom en hel del stickning förstås.
Sist jag skrev hade jag lite bekymmer om vilket projekt jag skulle ta tag i. Det slutade med att jag satte mig med min uppifrån och ner-kofta. Har fått en hel del gjort på den i veckan :)
Nu i dag har jag bestämt mig för vilket garn jag ska ha till min bröllopssjal. I morgon eller till veckan ska jag samla mod till mig och sätta igång. Måste erkänna att jag är lite orolig för det här med engelska mönster och spetssjalar, men... Jag älskar ju utmaningar :D

Bilden ovan är förresten tyvärr inte från oss utan den tog jag då vi hälsade på våran lärare. Vilket hus!!! Helt underbart! Jag hittade en gungstol som jag parkerade mig i. Fick då höra av en i klassen att jag såg hemtrevlig ut... :)

2 kommentarer:

 1. Vad duktig du är som stickar på din kofta! Min kofta befinner sig i "pausläge" just nu.
  Spännande med din bröllopssjal, det kommer att gå kanonbra!
  Förresten, Limmo-design ska ha en "stick-off" i hennes nya lokaler i Brån i Februari. Kankse vi ska anmäla oss och träffas där?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har anmält mig och ska dit. Kom du också!! Annars kommer jag nog att fara en del in till stan framöver om du vill ses :)

   Radera