torsdag 8 mars 2012

Vilken ska jag välja??

Som jag skrev i ett inlägg i helgen är bröllopssjalen nu klar. Det känns så skönt. Dels att den är färdigstickad drygt en månad innan bröllopet, dels att jag klarade av att sticka efter ett engelskt mönster.
Det roliga är nu att jag har gjort en helomvändning. Från att nästan enbart ha stickat koftor och varit nästan lite rädd för att försöka mig på spetssjalar och engelska mönster till... ja jag längtar verkligen efter att sätta händerna i ett till projekt, sjal på engelska. Det känns lite stort. Vips så har jag så många fler valmöjligheter. Nu är det bara tiden som fattas...
Ett stort TACK till er som peppat mig att våga :) Det var ju inte så svårt...

Sen är det den lilla frågan - vad ska jag börja med?? Garnet jag fick av min hemlis vill nog bli en Damson, och jag har andra härvor som ropar och vill bli olika sjalar (Gratitude, Wingspan, Swallowtail m fl). För att inte tala om en som Maria gjorde på mitt första stickläger - åh mönstret finns här hemma :)
Vilken är din favoritsjal att sticka?? Att bära? Tunn och skir eller tjock, varm och gosig? Vilken började du med att sticka?

3 kommentarer:

 1. Känner igen mig PRECIS!!!
  Jag började med en Feather and fan för att våga engelska mönster. Sedan blev det en Tiger Eye lace scarf för att garnet ville och till slut en Echo flowers shawl...eller faktiskt tre i olika garn...
  Gratitude var rolig stickning,swallowtail och Haruni är många gånger påtänkta, likosm Laminarie. Din Wingspan ska jag genast googla, vet inte om jag sett den?
  Pyttipanna håller jag på med precis nu lliksom Vernal equinox, båda i tunt lacegarn.

  Visst är det roligt? Och inte SÅ svårt som jag trodde först!

  Har vi fått se sjalen, har jag missat? Jag letar bakåt! :-)

  SvaraRadera
 2. Men hallå, nu måste jag göra en Wingspan, den var ju helt magisk!!!

  SvaraRadera
 3. Och så måste du ju kika förbi hos mig någon dag så vi kan fortsätta spinnlektionen!

  SvaraRadera